Vähähiilihydraattinen katkarapukasari

Kuullota sipulit, chili ja selleri basilikaoliiviöljyssä.

Lisää tomaattimurska, tomaattipyree, liemikuutiot, vesi ja mausteet.

Kiehauta, lisää silputtu basilika ja sitruunamehu.

Anna poreilla 10 minuuttia.

Tarkista maku.

Lisää jäiset katkaravut (itse käytin Pirkan isoja katkoksia mutta niitä ei löytynyt tuosta listalta), kiehauta ja nauti.

Itse söimme tämän kesäkurpitsaraasteen kanssa, vähillä hiilareilla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 305 grammaa

Tiatalvikki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Katkarapu pienet (pirkka)450g297kcal67.5g0g3.2g0g
Sipuli (kuorittu)63g17kcal0.8g3g0.1g1.1g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g10g10kcal0.8g1.6g0.1g0.2g
Chili paprika punainen28g11kcal0.6g2.5g0g0g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka63g6.9kcal0.7g0.7g0.1g0.6g
Tomaattimurska, Polpa (Mutti parma), annos 400g500g115kcal7g17g2g0g
Tomaattipure, Eldorado, 1prk19g7.3kcal0.3g1.4g0g0.9g
Kasvisliemikuutio, Knorr13g35kcal1g1.2g3g0.2g
Vesi, vesijohtovesi 250g0kcal0g0g0g0g
Basilika, tuore 16g4.4kcal0.5g0.2g0.1g0.3g
Valkopippuri 2.5g7.1kcal0.3g1.1g0.1g0.7g
Sitruunamehu, laimentamaton94g20kcal0.3g1.5g0g0.1g
Oliiviöljy 18g155kcal0g0g17.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3050g1372kcal159.6g60.4g52.4g8.2g
Valittu annoskoko1525g686kcal79.8g30.2g26.2g4.1g
Annoskoko puolitettuna763g343kcal39.9g15.1g13.1g2.1g
Arvot/100g100g45kcal5.2g2g1.7g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=411107