Vähähiilihydraattinen katkarapukasari

Kuullota sipulit, chili ja selleri basilikaoliiviöljyssä.

Lisää tomaattimurska, tomaattipyree, liemikuutiot, vesi ja mausteet.

Kiehauta, lisää silputtu basilika ja sitruunamehu.

Anna poreilla 10 minuuttia.

Tarkista maku.

Lisää jäiset katkaravut (itse käytin Pirkan isoja katkoksia mutta niitä ei löytynyt tuosta listalta), kiehauta ja nauti.

Itse söimme tämän kesäkurpitsaraasteen kanssa, vähillä hiilareilla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 305 grammaa

Tiatalvikki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Katkarapu pienet (pirkka)540g357kcal81g0g3.8g0g
Sipuli (kuorittu)75g20kcal1g3.6g0.2g1.3g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g12g13kcal0.9g2g0.1g0.2g
Chili paprika punainen34g14kcal0.7g3g0g0g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka75g8.3kcal0.8g0.8g0.2g0.8g
Tomaattimurska, Polpa (Mutti parma), annos 400g600g138kcal8.4g20.4g2.4g0g
Tomaattipure, Eldorado, 1prk23g8.8kcal0.4g1.7g0g1.1g
Kasvisliemikuutio, Knorr15g42kcal1.2g1.4g3.6g0.2g
Vesi, vesijohtovesi 300g0kcal0g0g0g0g
Basilika, tuore 20g5.3kcal0.6g0.2g0.2g0.3g
Valkopippuri 3g8.5kcal0.3g1.3g0.1g0.8g
Sitruunamehu, laimentamaton113g24kcal0.3g1.8g0g0.1g
Oliiviöljy 21g186kcal0g0g21g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3660g1646kcal191.2g72.4g63.2g9.6g
Valittu annoskoko1830g823kcal95.6g36.2g31.6g4.8g
Annoskoko puolitettuna915g412kcal47.8g18.1g15.8g2.4g
Arvot/100g100g45kcal5.2g2g1.7g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=411107