Vähähiilihydraattinen katkarapukasari

Kuullota sipulit, chili ja selleri basilikaoliiviöljyssä.

Lisää tomaattimurska, tomaattipyree, liemikuutiot, vesi ja mausteet.

Kiehauta, lisää silputtu basilika ja sitruunamehu.

Anna poreilla 10 minuuttia.

Tarkista maku.

Lisää jäiset katkaravut (itse käytin Pirkan isoja katkoksia mutta niitä ei löytynyt tuosta listalta), kiehauta ja nauti.

Itse söimme tämän kesäkurpitsaraasteen kanssa, vähillä hiilareilla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 305 grammaa

Tiatalvikki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Katkarapu pienet (pirkka)630g416kcal94.5g0g4.4g0g
Sipuli (kuorittu)88g24kcal1.1g4.2g0.2g1.5g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g14g15kcal1.1g2.3g0.1g0.3g
Chili paprika punainen39g16kcal0.8g3.5g0g0g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka88g10kcal1g1g0.2g0.9g
Tomaattimurska, Polpa (Mutti parma), annos 400g700g161kcal9.8g23.8g2.8g0g
Tomaattipure, Eldorado, 1prk26g10kcal0.4g2g0g1.3g
Kasvisliemikuutio, Knorr18g49kcal1.4g1.7g4.2g0.3g
Vesi, vesijohtovesi 350g0kcal0g0g0g0g
Basilika, tuore 23g6.2kcal0.7g0.2g0.2g0.4g
Valkopippuri 3.5g10kcal0.4g1.5g0.1g0.9g
Sitruunamehu, laimentamaton131g28kcal0.4g2.1g0g0.1g
Oliiviöljy 25g217kcal0g0g24.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4270g1921kcal223.2g84.6g73.4g11.4g
Valittu annoskoko2135g960kcal111.6g42.3g36.7g5.7g
Annoskoko puolitettuna1068g480kcal55.8g21.2g18.4g2.9g
Arvot/100g100g45kcal5.2g2g1.7g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=411107