Vähähiilihydraattinen katkarapukasari

Kuullota sipulit, chili ja selleri basilikaoliiviöljyssä.

Lisää tomaattimurska, tomaattipyree, liemikuutiot, vesi ja mausteet.

Kiehauta, lisää silputtu basilika ja sitruunamehu.

Anna poreilla 10 minuuttia.

Tarkista maku.

Lisää jäiset katkaravut (itse käytin Pirkan isoja katkoksia mutta niitä ei löytynyt tuosta listalta), kiehauta ja nauti.

Itse söimme tämän kesäkurpitsaraasteen kanssa, vähillä hiilareilla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 305 grammaa

Tiatalvikki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Katkarapu pienet (pirkka)720g475kcal108g0g5g0g
Sipuli (kuorittu)100g27kcal1.3g4.8g0.2g1.7g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g16g17kcal1.3g2.6g0.1g0.3g
Chili paprika punainen45g18kcal0.9g4.1g0g0g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka100g11kcal1.1g1.1g0.2g1g
Tomaattimurska, Polpa (Mutti parma), annos 400g800g184kcal11.2g27.2g3.2g0g
Tomaattipure, Eldorado, 1prk30g12kcal0.5g2.3g0g1.5g
Kasvisliemikuutio, Knorr20g56kcal1.6g1.9g4.8g0.3g
Vesi, vesijohtovesi 400g0kcal0g0g0g0g
Basilika, tuore 26g7.1kcal0.8g0.3g0.2g0.4g
Valkopippuri 4g11kcal0.4g1.7g0.1g1g
Sitruunamehu, laimentamaton150g32kcal0.4g2.4g0g0.1g
Oliiviöljy 28g248kcal0g0g28g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4878g2194kcal255g96.8g83.6g12.6g
Valittu annoskoko2439g1097kcal127.5g48.4g41.8g6.3g
Annoskoko puolitettuna1220g549kcal63.8g24.2g20.9g3.2g
Arvot/100g100g45kcal5.2g2g1.7g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=411107