Vähähiilihydraattinen katkarapukasari

Kuullota sipulit, chili ja selleri basilikaoliiviöljyssä.

Lisää tomaattimurska, tomaattipyree, liemikuutiot, vesi ja mausteet.

Kiehauta, lisää silputtu basilika ja sitruunamehu.

Anna poreilla 10 minuuttia.

Tarkista maku.

Lisää jäiset katkaravut (itse käytin Pirkan isoja katkoksia mutta niitä ei löytynyt tuosta listalta), kiehauta ja nauti.

Itse söimme tämän kesäkurpitsaraasteen kanssa, vähillä hiilareilla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 305 grammaa

Tiatalvikki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Katkarapu pienet (pirkka)180g119kcal27g0g1.3g0g
Sipuli (kuorittu)25g6.8kcal0.3g1.2g0.1g0.4g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g4g4.2kcal0.3g0.7g0g0.1g
Chili paprika punainen11g4.5kcal0.2g1g0g0g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka25g2.8kcal0.3g0.3g0.1g0.3g
Tomaattimurska, Polpa (Mutti parma), annos 400g200g46kcal2.8g6.8g0.8g0g
Tomaattipure, Eldorado, 1prk7.5g2.9kcal0.1g0.6g0g0.4g
Kasvisliemikuutio, Knorr5g14kcal0.4g0.5g1.2g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 100g0kcal0g0g0g0g
Basilika, tuore 6.5g1.8kcal0.2g0.1g0.1g0.1g
Valkopippuri 1g2.8kcal0.1g0.4g0g0.3g
Sitruunamehu, laimentamaton38g7.9kcal0.1g0.6g0g0g
Oliiviöljy 7g62kcal0g0g7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1220g549kcal63.6g24.4g21.2g3.4g
Valittu annoskoko610g274kcal31.8g12.2g10.6g1.7g
Annoskoko puolitettuna305g137kcal15.9g6.1g5.3g0.9g
Arvot/100g100g45kcal5.2g2g1.7g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=411107