Vähähiilihydraattinen katkarapukasari

Kuullota sipulit, chili ja selleri basilikaoliiviöljyssä.

Lisää tomaattimurska, tomaattipyree, liemikuutiot, vesi ja mausteet.

Kiehauta, lisää silputtu basilika ja sitruunamehu.

Anna poreilla 10 minuuttia.

Tarkista maku.

Lisää jäiset katkaravut (itse käytin Pirkan isoja katkoksia mutta niitä ei löytynyt tuosta listalta), kiehauta ja nauti.

Itse söimme tämän kesäkurpitsaraasteen kanssa, vähillä hiilareilla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 305 grammaa

Tiatalvikki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Katkarapu pienet (pirkka)270g178kcal40.5g0g1.9g0g
Sipuli (kuorittu)38g10kcal0.5g1.8g0.1g0.6g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g6g6.2kcal0.5g1g0g0.1g
Chili paprika punainen17g6.8kcal0.3g1.5g0g0g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka38g4.1kcal0.4g0.4g0.1g0.4g
Tomaattimurska, Polpa (Mutti parma), annos 400g300g69kcal4.2g10.2g1.2g0g
Tomaattipure, Eldorado, 1prk11g4.4kcal0.2g0.9g0g0.6g
Kasvisliemikuutio, Knorr7.5g21kcal0.6g0.7g1.8g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 150g0kcal0g0g0g0g
Basilika, tuore 10g2.6kcal0.3g0.1g0.1g0.2g
Valkopippuri 1.5g4.3kcal0.2g0.6g0g0.4g
Sitruunamehu, laimentamaton56g12kcal0.2g0.9g0g0.1g
Oliiviöljy 11g93kcal0g0g10.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1830g823kcal95.8g36.2g31.4g5g
Valittu annoskoko915g412kcal47.9g18.1g15.7g2.5g
Annoskoko puolitettuna458g206kcal24g9.1g7.9g1.3g
Arvot/100g100g45kcal5.2g2g1.7g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=411107