Kasvisminestrone ohran ja peston kera

Liota ohrasuurimoita 3 tuntia, valuta, keitä 25 minuuttia.

Leikkaa n. 1 cm kuutioiksi sipuli, 2 sellerin vartta, peruna ja kesäkurpitsa.

Laita kattilaan muut paitsi kesäkurpitsa.

Lisää karkeasti suikaloitu keräkaali ja kasvisliemi.

Kun keitto kiehuu, lisää kesäkurpitsa.

Laske lämpöä ja keitä 15 minuuttia välillä hämmentäen.

Mausta suolalla ja mustapippurilla.

Sekoita yleiskoneessa pestoaineet eli 15 lehteä basilikaa, 2 valkosipulin kynttä ja 8 rkl kuumaa keitinlientä.

Tee tasaista tahnaa.

Kaada pesto kattilaan ja lisää ohrasuurimot.

Sekoita, tarkista maku ja koristele tarjoiluastia lirauksella oliiviöljyä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 328 grammaa

Sampo63
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ohrasuurimo 80g258kcal6.6g50.6g1.6g6.1g
Keräkaali, 100g100g24kcal1.2g3.4g0.2g2.1g
Kasviliemivalmiste. (Pirkka), annos 10g20g40kcal3g5g1g0g
Vesi, vesijohtovesi 501g0kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g100g28kcal0.6g6g0.2g2.5g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka100g11kcal1.1g1.1g0.2g1g
Sipuli (kuorittu)100g27kcal1.3g4.8g0.2g1.7g
Peruna, keskikokoinen 60g100g60kcal1.5g13g0.1g0.9g
OliiviÖljy ( kylmäpuristettu Golden Star )10g90kcal0g0g10g0g
Kesäkurpitsa, tuore200g34kcal1.2g5g0.8g1.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2624g1145kcal33g177.8g28.6g31.4g
Valittu annoskoko1312g573kcal16.5g88.9g14.3g15.7g
Annoskoko puolitettuna656g286kcal8.3g44.5g7.2g7.9g
Arvot/100g100g44kcal1.3g6.8g1.1g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=411389