Kasvisminestrone ohran ja peston kera

Liota ohrasuurimoita 3 tuntia, valuta, keitä 25 minuuttia.

Leikkaa n. 1 cm kuutioiksi sipuli, 2 sellerin vartta, peruna ja kesäkurpitsa.

Laita kattilaan muut paitsi kesäkurpitsa.

Lisää karkeasti suikaloitu keräkaali ja kasvisliemi.

Kun keitto kiehuu, lisää kesäkurpitsa.

Laske lämpöä ja keitä 15 minuuttia välillä hämmentäen.

Mausta suolalla ja mustapippurilla.

Sekoita yleiskoneessa pestoaineet eli 15 lehteä basilikaa, 2 valkosipulin kynttä ja 8 rkl kuumaa keitinlientä.

Tee tasaista tahnaa.

Kaada pesto kattilaan ja lisää ohrasuurimot.

Sekoita, tarkista maku ja koristele tarjoiluastia lirauksella oliiviöljyä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 328 grammaa

Sampo63
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ohrasuurimo 100g323kcal8.3g63.2g2g7.6g
Keräkaali, 100g125g30kcal1.5g4.3g0.3g2.6g
Kasviliemivalmiste. (Pirkka), annos 10g25g50kcal3.8g6.3g1.3g0g
Vesi, vesijohtovesi 626g0kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g125g35kcal0.8g7.4g0.3g3.1g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka125g14kcal1.4g1.4g0.3g1.3g
Sipuli (kuorittu)125g34kcal1.6g6g0.3g2.1g
Peruna, keskikokoinen 60g125g75kcal1.9g16.3g0.1g1.1g
OliiviÖljy ( kylmäpuristettu Golden Star )13g113kcal0g0g12.5g0g
Kesäkurpitsa, tuore250g43kcal1.5g6.3g1g1.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3280g1432kcal41.6g222.4g36.2g39.2g
Valittu annoskoko1640g716kcal20.8g111.2g18.1g19.6g
Annoskoko puolitettuna820g358kcal10.4g55.6g9.1g9.8g
Arvot/100g100g44kcal1.3g6.8g1.1g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=411389