Kasvisminestrone ohran ja peston kera

Liota ohrasuurimoita 3 tuntia, valuta, keitä 25 minuuttia.

Leikkaa n. 1 cm kuutioiksi sipuli, 2 sellerin vartta, peruna ja kesäkurpitsa.

Laita kattilaan muut paitsi kesäkurpitsa.

Lisää karkeasti suikaloitu keräkaali ja kasvisliemi.

Kun keitto kiehuu, lisää kesäkurpitsa.

Laske lämpöä ja keitä 15 minuuttia välillä hämmentäen.

Mausta suolalla ja mustapippurilla.

Sekoita yleiskoneessa pestoaineet eli 15 lehteä basilikaa, 2 valkosipulin kynttä ja 8 rkl kuumaa keitinlientä.

Tee tasaista tahnaa.

Kaada pesto kattilaan ja lisää ohrasuurimot.

Sekoita, tarkista maku ja koristele tarjoiluastia lirauksella oliiviöljyä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 328 grammaa

Sampo63
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ohrasuurimo 120g387kcal9.9g75.9g2.4g9.1g
Keräkaali, 100g150g36kcal1.8g5.1g0.3g3.2g
Kasviliemivalmiste. (Pirkka), annos 10g30g60kcal4.5g7.5g1.5g0g
Vesi, vesijohtovesi 751g0kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g150g42kcal0.9g8.9g0.3g3.8g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka150g17kcal1.7g1.7g0.3g1.5g
Sipuli (kuorittu)150g41kcal2g7.2g0.3g2.6g
Peruna, keskikokoinen 60g150g90kcal2.3g19.5g0.2g1.4g
OliiviÖljy ( kylmäpuristettu Golden Star )15g135kcal0g0g15g0g
Kesäkurpitsa, tuore301g51kcal1.8g7.5g1.2g2.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3936g1718kcal49.8g266.6g43g47.4g
Valittu annoskoko1968g859kcal24.9g133.3g21.5g23.7g
Annoskoko puolitettuna984g430kcal12.5g66.7g10.8g11.9g
Arvot/100g100g44kcal1.3g6.8g1.1g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=411389