Kasvisminestrone ohran ja peston kera

Liota ohrasuurimoita 3 tuntia, valuta, keitä 25 minuuttia.

Leikkaa n. 1 cm kuutioiksi sipuli, 2 sellerin vartta, peruna ja kesäkurpitsa.

Laita kattilaan muut paitsi kesäkurpitsa.

Lisää karkeasti suikaloitu keräkaali ja kasvisliemi.

Kun keitto kiehuu, lisää kesäkurpitsa.

Laske lämpöä ja keitä 15 minuuttia välillä hämmentäen.

Mausta suolalla ja mustapippurilla.

Sekoita yleiskoneessa pestoaineet eli 15 lehteä basilikaa, 2 valkosipulin kynttä ja 8 rkl kuumaa keitinlientä.

Tee tasaista tahnaa.

Kaada pesto kattilaan ja lisää ohrasuurimot.

Sekoita, tarkista maku ja koristele tarjoiluastia lirauksella oliiviöljyä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 328 grammaa

Sampo63
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ohrasuurimo 140g452kcal11.6g88.5g2.8g10.7g
Keräkaali, 100g175g42kcal2.1g6g0.4g3.7g
Kasviliemivalmiste. (Pirkka), annos 10g35g70kcal5.3g8.8g1.8g0g
Vesi, vesijohtovesi 876g0kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g175g49kcal1.1g10.4g0.4g4.4g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka175g19kcal1.9g1.9g0.4g1.8g
Sipuli (kuorittu)175g47kcal2.3g8.4g0.4g3g
Peruna, keskikokoinen 60g175g105kcal2.6g22.8g0.2g1.6g
OliiviÖljy ( kylmäpuristettu Golden Star )18g158kcal0g0g17.5g0g
Kesäkurpitsa, tuore351g60kcal2.1g8.8g1.4g2.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4592g2005kcal58g311.2g50.6g55.4g
Valittu annoskoko2296g1002kcal29g155.6g25.3g27.7g
Annoskoko puolitettuna1148g501kcal14.5g77.8g12.7g13.9g
Arvot/100g100g44kcal1.3g6.8g1.1g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=411389