Kasvisminestrone ohran ja peston kera

Liota ohrasuurimoita 3 tuntia, valuta, keitä 25 minuuttia.

Leikkaa n. 1 cm kuutioiksi sipuli, 2 sellerin vartta, peruna ja kesäkurpitsa.

Laita kattilaan muut paitsi kesäkurpitsa.

Lisää karkeasti suikaloitu keräkaali ja kasvisliemi.

Kun keitto kiehuu, lisää kesäkurpitsa.

Laske lämpöä ja keitä 15 minuuttia välillä hämmentäen.

Mausta suolalla ja mustapippurilla.

Sekoita yleiskoneessa pestoaineet eli 15 lehteä basilikaa, 2 valkosipulin kynttä ja 8 rkl kuumaa keitinlientä.

Tee tasaista tahnaa.

Kaada pesto kattilaan ja lisää ohrasuurimot.

Sekoita, tarkista maku ja koristele tarjoiluastia lirauksella oliiviöljyä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 328 grammaa

Sampo63
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ohrasuurimo 160g517kcal13.2g101.2g3.2g12.2g
Keräkaali, 100g200g48kcal2.4g6.8g0.4g4.2g
Kasviliemivalmiste. (Pirkka), annos 10g40g80kcal6g10g2g0g
Vesi, vesijohtovesi 1002g0kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g200g56kcal1.2g11.9g0.4g5g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka200g22kcal2.2g2.2g0.4g2g
Sipuli (kuorittu)200g54kcal2.6g9.6g0.4g3.4g
Peruna, keskikokoinen 60g200g120kcal3g26g0.2g1.8g
OliiviÖljy ( kylmäpuristettu Golden Star )20g180kcal0g0g20g0g
Kesäkurpitsa, tuore401g68kcal2.4g10g1.6g2.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5248g2291kcal66g355.4g57.2g62.8g
Valittu annoskoko2624g1146kcal33g177.7g28.6g31.4g
Annoskoko puolitettuna1312g573kcal16.5g88.9g14.3g15.7g
Arvot/100g100g44kcal1.3g6.8g1.1g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=411389