Kasvisminestrone ohran ja peston kera

Liota ohrasuurimoita 3 tuntia, valuta, keitä 25 minuuttia.

Leikkaa n. 1 cm kuutioiksi sipuli, 2 sellerin vartta, peruna ja kesäkurpitsa.

Laita kattilaan muut paitsi kesäkurpitsa.

Lisää karkeasti suikaloitu keräkaali ja kasvisliemi.

Kun keitto kiehuu, lisää kesäkurpitsa.

Laske lämpöä ja keitä 15 minuuttia välillä hämmentäen.

Mausta suolalla ja mustapippurilla.

Sekoita yleiskoneessa pestoaineet eli 15 lehteä basilikaa, 2 valkosipulin kynttä ja 8 rkl kuumaa keitinlientä.

Tee tasaista tahnaa.

Kaada pesto kattilaan ja lisää ohrasuurimot.

Sekoita, tarkista maku ja koristele tarjoiluastia lirauksella oliiviöljyä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 328 grammaa

Sampo63
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ohrasuurimo 180g581kcal14.9g113.8g3.6g13.7g
Keräkaali, 100g225g54kcal2.7g7.7g0.5g4.7g
Kasviliemivalmiste. (Pirkka), annos 10g45g90kcal6.8g11.3g2.3g0g
Vesi, vesijohtovesi 1127g0kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g225g63kcal1.4g13.4g0.5g5.6g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka225g25kcal2.5g2.5g0.5g2.3g
Sipuli (kuorittu)225g61kcal2.9g10.8g0.5g3.8g
Peruna, keskikokoinen 60g225g135kcal3.4g29.3g0.2g2g
OliiviÖljy ( kylmäpuristettu Golden Star )23g203kcal0g0g22.5g0g
Kesäkurpitsa, tuore451g77kcal2.7g11.3g1.8g3.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5904g2577kcal74.6g400.2g64.8g70.6g
Valittu annoskoko2952g1289kcal37.3g200.1g32.4g35.3g
Annoskoko puolitettuna1476g644kcal18.7g100.1g16.2g17.7g
Arvot/100g100g44kcal1.3g6.8g1.1g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=411389