Kasvisminestrone ohran ja peston kera

Liota ohrasuurimoita 3 tuntia, valuta, keitä 25 minuuttia.

Leikkaa n. 1 cm kuutioiksi sipuli, 2 sellerin vartta, peruna ja kesäkurpitsa.

Laita kattilaan muut paitsi kesäkurpitsa.

Lisää karkeasti suikaloitu keräkaali ja kasvisliemi.

Kun keitto kiehuu, lisää kesäkurpitsa.

Laske lämpöä ja keitä 15 minuuttia välillä hämmentäen.

Mausta suolalla ja mustapippurilla.

Sekoita yleiskoneessa pestoaineet eli 15 lehteä basilikaa, 2 valkosipulin kynttä ja 8 rkl kuumaa keitinlientä.

Tee tasaista tahnaa.

Kaada pesto kattilaan ja lisää ohrasuurimot.

Sekoita, tarkista maku ja koristele tarjoiluastia lirauksella oliiviöljyä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 328 grammaa

Sampo63
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ohrasuurimo 20g65kcal1.7g12.6g0.4g1.5g
Keräkaali, 100g25g6kcal0.3g0.9g0.1g0.5g
Kasviliemivalmiste. (Pirkka), annos 10g5g10kcal0.8g1.3g0.3g0g
Vesi, vesijohtovesi 125g0kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g25g7kcal0.2g1.5g0.1g0.6g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka25g2.8kcal0.3g0.3g0.1g0.3g
Sipuli (kuorittu)25g6.8kcal0.3g1.2g0.1g0.4g
Peruna, keskikokoinen 60g25g15kcal0.4g3.3g0g0.2g
OliiviÖljy ( kylmäpuristettu Golden Star )2.5g23kcal0g0g2.5g0g
Kesäkurpitsa, tuore50g8.5kcal0.3g1.3g0.2g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana656g286kcal8.6g44.8g7.6g7.8g
Valittu annoskoko328g143kcal4.3g22.4g3.8g3.9g
Annoskoko puolitettuna164g72kcal2.2g11.2g1.9g2g
Arvot/100g100g44kcal1.3g6.8g1.2g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=411389