Kasvisminestrone ohran ja peston kera

Liota ohrasuurimoita 3 tuntia, valuta, keitä 25 minuuttia.

Leikkaa n. 1 cm kuutioiksi sipuli, 2 sellerin vartta, peruna ja kesäkurpitsa.

Laita kattilaan muut paitsi kesäkurpitsa.

Lisää karkeasti suikaloitu keräkaali ja kasvisliemi.

Kun keitto kiehuu, lisää kesäkurpitsa.

Laske lämpöä ja keitä 15 minuuttia välillä hämmentäen.

Mausta suolalla ja mustapippurilla.

Sekoita yleiskoneessa pestoaineet eli 15 lehteä basilikaa, 2 valkosipulin kynttä ja 8 rkl kuumaa keitinlientä.

Tee tasaista tahnaa.

Kaada pesto kattilaan ja lisää ohrasuurimot.

Sekoita, tarkista maku ja koristele tarjoiluastia lirauksella oliiviöljyä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 328 grammaa

Sampo63
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ohrasuurimo 200g646kcal16.5g126.5g4g15.2g
Keräkaali, 100g250g60kcal3g8.5g0.5g5.3g
Kasviliemivalmiste. (Pirkka), annos 10g50g100kcal7.5g12.5g2.5g0g
Vesi, vesijohtovesi 1252g0kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g250g70kcal1.5g14.9g0.5g6.3g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka250g28kcal2.8g2.8g0.5g2.5g
Sipuli (kuorittu)250g68kcal3.3g12g0.5g4.3g
Peruna, keskikokoinen 60g250g150kcal3.8g32.5g0.3g2.3g
OliiviÖljy ( kylmäpuristettu Golden Star )25g225kcal0g0g25g0g
Kesäkurpitsa, tuore501g85kcal3g12.5g2g3.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6560g2863kcal82.8g444.4g71.6g78.8g
Valittu annoskoko3280g1432kcal41.4g222.2g35.8g39.4g
Annoskoko puolitettuna1640g716kcal20.7g111.1g17.9g19.7g
Arvot/100g100g44kcal1.3g6.8g1.1g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=411389