Kasvisminestrone ohran ja peston kera

Liota ohrasuurimoita 3 tuntia, valuta, keitä 25 minuuttia.

Leikkaa n. 1 cm kuutioiksi sipuli, 2 sellerin vartta, peruna ja kesäkurpitsa.

Laita kattilaan muut paitsi kesäkurpitsa.

Lisää karkeasti suikaloitu keräkaali ja kasvisliemi.

Kun keitto kiehuu, lisää kesäkurpitsa.

Laske lämpöä ja keitä 15 minuuttia välillä hämmentäen.

Mausta suolalla ja mustapippurilla.

Sekoita yleiskoneessa pestoaineet eli 15 lehteä basilikaa, 2 valkosipulin kynttä ja 8 rkl kuumaa keitinlientä.

Tee tasaista tahnaa.

Kaada pesto kattilaan ja lisää ohrasuurimot.

Sekoita, tarkista maku ja koristele tarjoiluastia lirauksella oliiviöljyä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 328 grammaa

Sampo63
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ohrasuurimo 280g904kcal23.1g177.1g5.6g21.3g
Keräkaali, 100g351g84kcal4.2g11.9g0.7g7.4g
Kasviliemivalmiste. (Pirkka), annos 10g70g140kcal10.5g17.5g3.5g0g
Vesi, vesijohtovesi 1753g0kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g351g98kcal2.1g20.9g0.7g8.8g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka351g39kcal3.9g3.9g0.7g3.5g
Sipuli (kuorittu)351g95kcal4.6g16.8g0.7g6g
Peruna, keskikokoinen 60g351g210kcal5.3g45.6g0.4g3.2g
OliiviÖljy ( kylmäpuristettu Golden Star )35g316kcal0g0g35.1g0g
Kesäkurpitsa, tuore701g119kcal4.2g17.5g2.8g4.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9184g4009kcal115.8g622.4g100.4g110.2g
Valittu annoskoko4592g2005kcal57.9g311.2g50.2g55.1g
Annoskoko puolitettuna2296g1002kcal29g155.6g25.1g27.6g
Arvot/100g100g44kcal1.3g6.8g1.1g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=411389