Kasvisminestrone ohran ja peston kera

Liota ohrasuurimoita 3 tuntia, valuta, keitä 25 minuuttia.

Leikkaa n. 1 cm kuutioiksi sipuli, 2 sellerin vartta, peruna ja kesäkurpitsa.

Laita kattilaan muut paitsi kesäkurpitsa.

Lisää karkeasti suikaloitu keräkaali ja kasvisliemi.

Kun keitto kiehuu, lisää kesäkurpitsa.

Laske lämpöä ja keitä 15 minuuttia välillä hämmentäen.

Mausta suolalla ja mustapippurilla.

Sekoita yleiskoneessa pestoaineet eli 15 lehteä basilikaa, 2 valkosipulin kynttä ja 8 rkl kuumaa keitinlientä.

Tee tasaista tahnaa.

Kaada pesto kattilaan ja lisää ohrasuurimot.

Sekoita, tarkista maku ja koristele tarjoiluastia lirauksella oliiviöljyä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 328 grammaa

Sampo63
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ohrasuurimo 40g129kcal3.3g25.3g0.8g3g
Keräkaali, 100g50g12kcal0.6g1.7g0.1g1.1g
Kasviliemivalmiste. (Pirkka), annos 10g10g20kcal1.5g2.5g0.5g0g
Vesi, vesijohtovesi 250g0kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g50g14kcal0.3g3g0.1g1.3g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka50g5.5kcal0.6g0.6g0.1g0.5g
Sipuli (kuorittu)50g14kcal0.7g2.4g0.1g0.9g
Peruna, keskikokoinen 60g50g30kcal0.8g6.5g0.1g0.5g
OliiviÖljy ( kylmäpuristettu Golden Star )5g45kcal0g0g5g0g
Kesäkurpitsa, tuore100g17kcal0.6g2.5g0.4g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1310g572kcal16.8g89g14.4g16g
Valittu annoskoko655g286kcal8.4g44.5g7.2g8g
Annoskoko puolitettuna328g143kcal4.2g22.3g3.6g4g
Arvot/100g100g44kcal1.3g6.8g1.1g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=411389