Kasvisminestrone ohran ja peston kera

Liota ohrasuurimoita 3 tuntia, valuta, keitä 25 minuuttia.

Leikkaa n. 1 cm kuutioiksi sipuli, 2 sellerin vartta, peruna ja kesäkurpitsa.

Laita kattilaan muut paitsi kesäkurpitsa.

Lisää karkeasti suikaloitu keräkaali ja kasvisliemi.

Kun keitto kiehuu, lisää kesäkurpitsa.

Laske lämpöä ja keitä 15 minuuttia välillä hämmentäen.

Mausta suolalla ja mustapippurilla.

Sekoita yleiskoneessa pestoaineet eli 15 lehteä basilikaa, 2 valkosipulin kynttä ja 8 rkl kuumaa keitinlientä.

Tee tasaista tahnaa.

Kaada pesto kattilaan ja lisää ohrasuurimot.

Sekoita, tarkista maku ja koristele tarjoiluastia lirauksella oliiviöljyä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 328 grammaa

Sampo63
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ohrasuurimo 60g194kcal5g37.9g1.2g4.6g
Keräkaali, 100g75g18kcal0.9g2.6g0.2g1.6g
Kasviliemivalmiste. (Pirkka), annos 10g15g30kcal2.3g3.8g0.8g0g
Vesi, vesijohtovesi 376g0kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g75g21kcal0.5g4.5g0.2g1.9g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka75g8.3kcal0.8g0.8g0.2g0.8g
Sipuli (kuorittu)75g20kcal1g3.6g0.2g1.3g
Peruna, keskikokoinen 60g75g45kcal1.1g9.8g0.1g0.7g
OliiviÖljy ( kylmäpuristettu Golden Star )7.5g68kcal0g0g7.5g0g
Kesäkurpitsa, tuore150g26kcal0.9g3.8g0.6g1.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1968g859kcal25g133.6g22g24g
Valittu annoskoko984g430kcal12.5g66.8g11g12g
Annoskoko puolitettuna492g215kcal6.3g33.4g5.5g6g
Arvot/100g100g44kcal1.3g6.8g1.1g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=411389