Spagetti jauhelihafrittata rucolan kera

Hienonna sipuli ja porkkana.

Kuullota nämä 5 minuutin ajan öljyssä.

Kypsennä lisää jauhelihan kanssa 5 minuuttia.

Lisää tomaatti.

Mausta suolalla ja mustapippurilla.

Kypsennä keskilämmöllä vielä 10 minuuttia.

Keitä pasta runsaassa suolalla maustelussa vedessä.

Valuta pasta ja kaada pannulle jauhelihakastikkeen joukkoon.

Sekoita ja anna jäähtyä.

Riko kananmunat joukkoon.

Lisää raastettu parmesaani ja silputtu persilja.

Paista 180 asteessa 28cm halkaisijan vuoassa.

Paista 20 minuuttia kunnes munakas on rapea ja hyytynyt.

Anna asettua 5 minuuttia.

Ripottele päälle rucolaa.

Tarjoile kuumana tai kylmänä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 316 grammaa

Sampo63
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha333g553kcal63.3g0g33.3g0g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g267g67kcal3.5g11.2g0.5g0g
Spagetti, täysjyvä (Barilla), annos 100g200g674kcal25g134.3g4g12g
Kananmuna kuorineen punnittu181g228kcal19.9g0.5g16.3g0g
Persilja40g4.8kcal0.6g0.4g0.1g3.2g
Parmesaanijuusto, formaggio da pasta33g152kcal13.3g0g10.7g0g
Rucola-ruukkusalaatti (Pirkka), annos 50g67g17kcal0g0g0g0g
OliiviÖljy ( kylmäpuristettu Golden Star )10g90kcal0g0g10g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g67g19kcal0.4g4g0.1g1.7g
Sipuli (kuorittu)67g18kcal0.9g3.2g0.1g1.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2528g3644kcal253.8g307.2g150.2g36g
Valittu annoskoko1264g1822kcal126.9g153.6g75.1g18g
Annoskoko puolitettuna632g911kcal63.5g76.8g37.6g9g
Arvot/100g100g144kcal10g12.2g5.9g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=411401