Spagetti jauhelihafrittata rucolan kera

Hienonna sipuli ja porkkana.

Kuullota nämä 5 minuutin ajan öljyssä.

Kypsennä lisää jauhelihan kanssa 5 minuuttia.

Lisää tomaatti.

Mausta suolalla ja mustapippurilla.

Kypsennä keskilämmöllä vielä 10 minuuttia.

Keitä pasta runsaassa suolalla maustelussa vedessä.

Valuta pasta ja kaada pannulle jauhelihakastikkeen joukkoon.

Sekoita ja anna jäähtyä.

Riko kananmunat joukkoon.

Lisää raastettu parmesaani ja silputtu persilja.

Paista 180 asteessa 28cm halkaisijan vuoassa.

Paista 20 minuuttia kunnes munakas on rapea ja hyytynyt.

Anna asettua 5 minuuttia.

Ripottele päälle rucolaa.

Tarjoile kuumana tai kylmänä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 316 grammaa

Sampo63
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha583g968kcal110.8g0g58.3g0g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g466g117kcal6.1g19.6g0.9g0g
Spagetti, täysjyvä (Barilla), annos 100g350g1179kcal43.7g235.1g7g21g
Kananmuna kuorineen punnittu317g400kcal34.9g1g28.5g0g
Persilja70g8.4kcal1g0.8g0.1g5.6g
Parmesaanijuusto, formaggio da pasta58g266kcal23.3g0g18.7g0g
Rucola-ruukkusalaatti (Pirkka), annos 50g117g29kcal0g0g0g0g
OliiviÖljy ( kylmäpuristettu Golden Star )18g157kcal0g0g17.5g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g117g33kcal0.7g6.9g0.2g2.9g
Sipuli (kuorittu)117g32kcal1.5g5.6g0.2g2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4424g6377kcal444g538g262.8g63g
Valittu annoskoko2212g3188kcal222g269g131.4g31.5g
Annoskoko puolitettuna1106g1594kcal111g134.5g65.7g15.8g
Arvot/100g100g144kcal10g12.2g5.9g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=411401