Spagetti jauhelihafrittata rucolan kera

Hienonna sipuli ja porkkana.

Kuullota nämä 5 minuutin ajan öljyssä.

Kypsennä lisää jauhelihan kanssa 5 minuuttia.

Lisää tomaatti.

Mausta suolalla ja mustapippurilla.

Kypsennä keskilämmöllä vielä 10 minuuttia.

Keitä pasta runsaassa suolalla maustelussa vedessä.

Valuta pasta ja kaada pannulle jauhelihakastikkeen joukkoon.

Sekoita ja anna jäähtyä.

Riko kananmunat joukkoon.

Lisää raastettu parmesaani ja silputtu persilja.

Paista 180 asteessa 28cm halkaisijan vuoassa.

Paista 20 minuuttia kunnes munakas on rapea ja hyytynyt.

Anna asettua 5 minuuttia.

Ripottele päälle rucolaa.

Tarjoile kuumana tai kylmänä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 316 grammaa

Sampo63
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha666g1106kcal126.6g0g66.6g0g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g533g133kcal6.9g22.4g1.1g0g
Spagetti, täysjyvä (Barilla), annos 100g400g1347kcal50g268.7g8g24g
Kananmuna kuorineen punnittu363g457kcal39.9g1.1g32.6g0g
Persilja80g10kcal1.1g0.9g0.2g6.4g
Parmesaanijuusto, formaggio da pasta67g305kcal26.7g0g21.3g0g
Rucola-ruukkusalaatti (Pirkka), annos 50g133g33kcal0g0g0g0g
OliiviÖljy ( kylmäpuristettu Golden Star )20g180kcal0g0g20g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g133g37kcal0.8g7.9g0.3g3.3g
Sipuli (kuorittu)133g36kcal1.7g6.4g0.3g2.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5056g7288kcal507.4g614.8g300.8g72g
Valittu annoskoko2528g3644kcal253.7g307.4g150.4g36g
Annoskoko puolitettuna1264g1822kcal126.9g153.7g75.2g18g
Arvot/100g100g144kcal10g12.2g5.9g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=411401