Spagetti jauhelihafrittata rucolan kera

Hienonna sipuli ja porkkana.

Kuullota nämä 5 minuutin ajan öljyssä.

Kypsennä lisää jauhelihan kanssa 5 minuuttia.

Lisää tomaatti.

Mausta suolalla ja mustapippurilla.

Kypsennä keskilämmöllä vielä 10 minuuttia.

Keitä pasta runsaassa suolalla maustelussa vedessä.

Valuta pasta ja kaada pannulle jauhelihakastikkeen joukkoon.

Sekoita ja anna jäähtyä.

Riko kananmunat joukkoon.

Lisää raastettu parmesaani ja silputtu persilja.

Paista 180 asteessa 28cm halkaisijan vuoassa.

Paista 20 minuuttia kunnes munakas on rapea ja hyytynyt.

Anna asettua 5 minuuttia.

Ripottele päälle rucolaa.

Tarjoile kuumana tai kylmänä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 316 grammaa

Sampo63
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha750g1244kcal142.4g0g75g0g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g600g150kcal7.8g25.2g1.2g0g
Spagetti, täysjyvä (Barilla), annos 100g450g1516kcal56.2g302.2g9g27g
Kananmuna kuorineen punnittu408g514kcal44.9g1.2g36.7g0g
Persilja90g11kcal1.3g1g0.2g7.2g
Parmesaanijuusto, formaggio da pasta75g343kcal30g0g24g0g
Rucola-ruukkusalaatti (Pirkka), annos 50g150g38kcal0g0g0g0g
OliiviÖljy ( kylmäpuristettu Golden Star )23g202kcal0g0g22.5g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g150g42kcal0.9g8.9g0.3g3.7g
Sipuli (kuorittu)150g41kcal1.9g7.2g0.3g2.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5688g8199kcal570.8g691.4g338.4g80.8g
Valittu annoskoko2844g4100kcal285.4g345.7g169.2g40.4g
Annoskoko puolitettuna1422g2050kcal142.7g172.9g84.6g20.2g
Arvot/100g100g144kcal10g12.2g5.9g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=411401