Spagetti jauhelihafrittata rucolan kera

Hienonna sipuli ja porkkana.

Kuullota nämä 5 minuutin ajan öljyssä.

Kypsennä lisää jauhelihan kanssa 5 minuuttia.

Lisää tomaatti.

Mausta suolalla ja mustapippurilla.

Kypsennä keskilämmöllä vielä 10 minuuttia.

Keitä pasta runsaassa suolalla maustelussa vedessä.

Valuta pasta ja kaada pannulle jauhelihakastikkeen joukkoon.

Sekoita ja anna jäähtyä.

Riko kananmunat joukkoon.

Lisää raastettu parmesaani ja silputtu persilja.

Paista 180 asteessa 28cm halkaisijan vuoassa.

Paista 20 minuuttia kunnes munakas on rapea ja hyytynyt.

Anna asettua 5 minuuttia.

Ripottele päälle rucolaa.

Tarjoile kuumana tai kylmänä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 316 grammaa

Sampo63
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha83g138kcal15.8g0g8.3g0g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g67g17kcal0.9g2.8g0.1g0g
Spagetti, täysjyvä (Barilla), annos 100g50g168kcal6.2g33.6g1g3g
Kananmuna kuorineen punnittu45g57kcal5g0.1g4.1g0g
Persilja10g1.2kcal0.1g0.1g0g0.8g
Parmesaanijuusto, formaggio da pasta8.3g38kcal3.3g0g2.7g0g
Rucola-ruukkusalaatti (Pirkka), annos 50g17g4.2kcal0g0g0g0g
OliiviÖljy ( kylmäpuristettu Golden Star )2.5g23kcal0g0g2.5g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g17g4.7kcal0.1g1g0g0.4g
Sipuli (kuorittu)17g4.5kcal0.2g0.8g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana632g911kcal63.2g76.8g37.4g9g
Valittu annoskoko316g456kcal31.6g38.4g18.7g4.5g
Annoskoko puolitettuna158g228kcal15.8g19.2g9.4g2.3g
Arvot/100g100g144kcal10g12.1g5.9g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=411401