Spagetti jauhelihafrittata rucolan kera

Hienonna sipuli ja porkkana.

Kuullota nämä 5 minuutin ajan öljyssä.

Kypsennä lisää jauhelihan kanssa 5 minuuttia.

Lisää tomaatti.

Mausta suolalla ja mustapippurilla.

Kypsennä keskilämmöllä vielä 10 minuuttia.

Keitä pasta runsaassa suolalla maustelussa vedessä.

Valuta pasta ja kaada pannulle jauhelihakastikkeen joukkoon.

Sekoita ja anna jäähtyä.

Riko kananmunat joukkoon.

Lisää raastettu parmesaani ja silputtu persilja.

Paista 180 asteessa 28cm halkaisijan vuoassa.

Paista 20 minuuttia kunnes munakas on rapea ja hyytynyt.

Anna asettua 5 minuuttia.

Ripottele päälle rucolaa.

Tarjoile kuumana tai kylmänä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 316 grammaa

Sampo63
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha833g1383kcal158.2g0g83.3g0g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g666g167kcal8.7g28g1.3g0g
Spagetti, täysjyvä (Barilla), annos 100g500g1684kcal62.5g335.8g10g30g
Kananmuna kuorineen punnittu453g571kcal49.8g1.4g40.8g0g
Persilja100g12kcal1.4g1.1g0.2g8g
Parmesaanijuusto, formaggio da pasta83g381kcal33.3g0g26.7g0g
Rucola-ruukkusalaatti (Pirkka), annos 50g167g42kcal0g0g0g0g
OliiviÖljy ( kylmäpuristettu Golden Star )25g225kcal0g0g25g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g167g47kcal1g9.9g0.3g4.2g
Sipuli (kuorittu)167g45kcal2.2g8g0.3g2.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6320g9110kcal634.2g768.4g375.8g90g
Valittu annoskoko3160g4555kcal317.1g384.2g187.9g45g
Annoskoko puolitettuna1580g2278kcal158.6g192.1g94g22.5g
Arvot/100g100g144kcal10g12.2g5.9g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=411401