Spagetti jauhelihafrittata rucolan kera

Hienonna sipuli ja porkkana.

Kuullota nämä 5 minuutin ajan öljyssä.

Kypsennä lisää jauhelihan kanssa 5 minuuttia.

Lisää tomaatti.

Mausta suolalla ja mustapippurilla.

Kypsennä keskilämmöllä vielä 10 minuuttia.

Keitä pasta runsaassa suolalla maustelussa vedessä.

Valuta pasta ja kaada pannulle jauhelihakastikkeen joukkoon.

Sekoita ja anna jäähtyä.

Riko kananmunat joukkoon.

Lisää raastettu parmesaani ja silputtu persilja.

Paista 180 asteessa 28cm halkaisijan vuoassa.

Paista 20 minuuttia kunnes munakas on rapea ja hyytynyt.

Anna asettua 5 minuuttia.

Ripottele päälle rucolaa.

Tarjoile kuumana tai kylmänä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 316 grammaa

Sampo63
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1000g1660kcal190g0g100g0g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g800g200kcal10.4g33.6g1.6g0g
Spagetti, täysjyvä (Barilla), annos 100g600g2022kcal75g403.2g12g36g
Kananmuna kuorineen punnittu544g685kcal59.8g1.6g49g0g
Persilja120g14kcal1.7g1.3g0.2g9.6g
Parmesaanijuusto, formaggio da pasta100g457kcal40g0g32g0g
Rucola-ruukkusalaatti (Pirkka), annos 50g200g50kcal0g0g0g0g
OliiviÖljy ( kylmäpuristettu Golden Star )30g270kcal0g0g30g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g200g56kcal1.2g11.9g0.4g5g
Sipuli (kuorittu)200g54kcal2.6g9.6g0.4g3.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7588g10938kcal761.4g922.4g451.2g108g
Valittu annoskoko3794g5469kcal380.7g461.2g225.6g54g
Annoskoko puolitettuna1897g2734kcal190.4g230.6g112.8g27g
Arvot/100g100g144kcal10g12.2g5.9g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=411401