Spagetti jauhelihafrittata rucolan kera

Hienonna sipuli ja porkkana.

Kuullota nämä 5 minuutin ajan öljyssä.

Kypsennä lisää jauhelihan kanssa 5 minuuttia.

Lisää tomaatti.

Mausta suolalla ja mustapippurilla.

Kypsennä keskilämmöllä vielä 10 minuuttia.

Keitä pasta runsaassa suolalla maustelussa vedessä.

Valuta pasta ja kaada pannulle jauhelihakastikkeen joukkoon.

Sekoita ja anna jäähtyä.

Riko kananmunat joukkoon.

Lisää raastettu parmesaani ja silputtu persilja.

Paista 180 asteessa 28cm halkaisijan vuoassa.

Paista 20 minuuttia kunnes munakas on rapea ja hyytynyt.

Anna asettua 5 minuuttia.

Ripottele päälle rucolaa.

Tarjoile kuumana tai kylmänä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 316 grammaa

Sampo63
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha167g277kcal31.6g0g16.7g0g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g133g33kcal1.7g5.6g0.3g0g
Spagetti, täysjyvä (Barilla), annos 100g100g337kcal12.5g67.2g2g6g
Kananmuna kuorineen punnittu91g114kcal10g0.3g8.2g0g
Persilja20g2.4kcal0.3g0.2g0g1.6g
Parmesaanijuusto, formaggio da pasta17g76kcal6.7g0g5.3g0g
Rucola-ruukkusalaatti (Pirkka), annos 50g33g8.3kcal0g0g0g0g
OliiviÖljy ( kylmäpuristettu Golden Star )5g45kcal0g0g5g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g33g9kcal0.2g2g0.1g0.8g
Sipuli (kuorittu)33g9kcal0.4g1.6g0.1g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1264g1822kcal126.8g153.8g75.4g18g
Valittu annoskoko632g911kcal63.4g76.9g37.7g9g
Annoskoko puolitettuna316g456kcal31.7g38.5g18.9g4.5g
Arvot/100g100g144kcal10g12.2g6g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=411401