Kuhaa kookoskastikkeessa

1.Silppua valkosipulin kynnet.

Poista chilistä siemenet ja vaalea sisus.

Leikkaa silpuksi.

2.Hienonna kuoritut sipulit.

3.Kuumenna öljy ja kuullota sipulit ja chili.

Sekoita joukkoon curryja kookosmaito.

Kuumenna kiehuvaksi.

4.Lisää tomaattimurska, mausta sitruunamehulla ja keitä 10 minuuttia.

5.Leikkaa perattu ja suomustettu kala poikittain noin sentinpaksuisiksi viipaleiksi.

6.Lisää kalat kastikkeeseen ja kuumenna, mutta älä keitä.

Kypsytäkalaa 10 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 290 grammaa

Tunkman
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g4.9g5.1kcal0.4g0.8g0g0.1g
Coconut milk (Blue dragon), annos 155g280g426kcal5g7.6g41.7g0g
Chili paprika punainen0.7g0.3kcal0g0.1g0g0g
Sipuli 137g42kcal1.7g6.6g0.3g2.3g
Kuha (Kela 1989), annos 100g284g276kcal53.4g0g6.5g0g
Tomaatti paseerattu (Pirkka 500g)140g42kcal1.4g8.4g0.3g1.4g
Extra neitsyt oliiviöljy (Memmas knossos), annos 10g7g62kcal0g0g7g0g
Kalakastike 1 rkl, annos 16g11g3.9kcal0.6g0.5g0g0g
Soijakastike 11g6.3kcal0.5g1g0g0g
Katkarapu 140g96kcal20.2g0g1.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2030g1916kcal166.4g50g114.6g7.6g
Valittu annoskoko1015g958kcal83.2g25g57.3g3.8g
Annoskoko puolitettuna508g479kcal41.6g12.5g28.7g1.9g
Arvot/100g100g94kcal8.2g2.5g5.6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=411513