Kuhaa kookoskastikkeessa

1.Silppua valkosipulin kynnet.

Poista chilistä siemenet ja vaalea sisus.

Leikkaa silpuksi.

2.Hienonna kuoritut sipulit.

3.Kuumenna öljy ja kuullota sipulit ja chili.

Sekoita joukkoon curryja kookosmaito.

Kuumenna kiehuvaksi.

4.Lisää tomaattimurska, mausta sitruunamehulla ja keitä 10 minuuttia.

5.Leikkaa perattu ja suomustettu kala poikittain noin sentinpaksuisiksi viipaleiksi.

6.Lisää kalat kastikkeeseen ja kuumenna, mutta älä keitä.

Kypsytäkalaa 10 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 290 grammaa

Tunkman
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g5.6g5.8kcal0.4g0.9g0g0.1g
Coconut milk (Blue dragon), annos 155g320g486kcal5.8g8.6g47.7g0g
Chili paprika punainen0.8g0.3kcal0g0.1g0g0g
Sipuli 157g47kcal2g7.5g0.3g2.7g
Kuha (Kela 1989), annos 100g325g315kcal61.1g0g7.5g0g
Tomaatti paseerattu (Pirkka 500g)160g48kcal1.6g9.6g0.3g1.6g
Extra neitsyt oliiviöljy (Memmas knossos), annos 10g8g70kcal0g0g8g0g
Kalakastike 1 rkl, annos 16g12g4.5kcal0.7g0.5g0g0g
Soijakastike 12g7.2kcal0.6g1.1g0g0g
Katkarapu 160g109kcal23.1g0g1.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2320g2189kcal190.6g56.6g131.2g8.8g
Valittu annoskoko1160g1095kcal95.3g28.3g65.6g4.4g
Annoskoko puolitettuna580g547kcal47.7g14.2g32.8g2.2g
Arvot/100g100g94kcal8.2g2.4g5.7g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=411513