Kuhaa kookoskastikkeessa

1.Silppua valkosipulin kynnet.

Poista chilistä siemenet ja vaalea sisus.

Leikkaa silpuksi.

2.Hienonna kuoritut sipulit.

3.Kuumenna öljy ja kuullota sipulit ja chili.

Sekoita joukkoon curryja kookosmaito.

Kuumenna kiehuvaksi.

4.Lisää tomaattimurska, mausta sitruunamehulla ja keitä 10 minuuttia.

5.Leikkaa perattu ja suomustettu kala poikittain noin sentinpaksuisiksi viipaleiksi.

6.Lisää kalat kastikkeeseen ja kuumenna, mutta älä keitä.

Kypsytäkalaa 10 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 290 grammaa

Tunkman
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g6.3g6.6kcal0.5g1g0g0.1g
Coconut milk (Blue dragon), annos 155g360g547kcal6.5g9.7g53.6g0g
Chili paprika punainen0.9g0.4kcal0g0.1g0g0g
Sipuli 176g53kcal2.2g8.5g0.4g3g
Kuha (Kela 1989), annos 100g365g354kcal68.7g0g8.4g0g
Tomaatti paseerattu (Pirkka 500g)180g54kcal1.8g10.8g0.4g1.8g
Extra neitsyt oliiviöljy (Memmas knossos), annos 10g9g79kcal0g0g9g0g
Kalakastike 1 rkl, annos 16g14g5.1kcal0.8g0.6g0g0g
Soijakastike 14g8.1kcal0.7g1.3g0g0g
Katkarapu 180g123kcal26g0g2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2610g2463kcal214.4g64g147.6g9.8g
Valittu annoskoko1305g1232kcal107.2g32g73.8g4.9g
Annoskoko puolitettuna653g616kcal53.6g16g36.9g2.5g
Arvot/100g100g94kcal8.2g2.5g5.7g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=411513