Kuhaa kookoskastikkeessa

1.Silppua valkosipulin kynnet.

Poista chilistä siemenet ja vaalea sisus.

Leikkaa silpuksi.

2.Hienonna kuoritut sipulit.

3.Kuumenna öljy ja kuullota sipulit ja chili.

Sekoita joukkoon curryja kookosmaito.

Kuumenna kiehuvaksi.

4.Lisää tomaattimurska, mausta sitruunamehulla ja keitä 10 minuuttia.

5.Leikkaa perattu ja suomustettu kala poikittain noin sentinpaksuisiksi viipaleiksi.

6.Lisää kalat kastikkeeseen ja kuumenna, mutta älä keitä.

Kypsytäkalaa 10 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 290 grammaa

Tunkman
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g8.4g8.7kcal0.7g1.4g0.1g0.2g
Coconut milk (Blue dragon), annos 155g480g730kcal8.6g13g71.5g0g
Chili paprika punainen1.2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Sipuli 235g71kcal2.9g11.3g0.5g4g
Kuha (Kela 1989), annos 100g487g473kcal91.6g0g11.2g0g
Tomaatti paseerattu (Pirkka 500g)240g72kcal2.4g14.4g0.5g2.4g
Extra neitsyt oliiviöljy (Memmas knossos), annos 10g12g106kcal0g0g12g0g
Kalakastike 1 rkl, annos 16g18g6.7kcal1g0.8g0g0g
Soijakastike 18g11kcal0.9g1.7g0g0g
Katkarapu 240g164kcal34.7g0g2.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3480g3284kcal285.6g85.4g196.8g13.2g
Valittu annoskoko1740g1642kcal142.8g42.7g98.4g6.6g
Annoskoko puolitettuna870g821kcal71.4g21.4g49.2g3.3g
Arvot/100g100g94kcal8.2g2.5g5.7g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=411513