Kuhaa kookoskastikkeessa

1.Silppua valkosipulin kynnet.

Poista chilistä siemenet ja vaalea sisus.

Leikkaa silpuksi.

2.Hienonna kuoritut sipulit.

3.Kuumenna öljy ja kuullota sipulit ja chili.

Sekoita joukkoon curryja kookosmaito.

Kuumenna kiehuvaksi.

4.Lisää tomaattimurska, mausta sitruunamehulla ja keitä 10 minuuttia.

5.Leikkaa perattu ja suomustettu kala poikittain noin sentinpaksuisiksi viipaleiksi.

6.Lisää kalat kastikkeeseen ja kuumenna, mutta älä keitä.

Kypsytäkalaa 10 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 290 grammaa

Tunkman
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g10g10kcal0.8g1.6g0.1g0.2g
Coconut milk (Blue dragon), annos 155g560g851kcal10.1g15.1g83.4g0g
Chili paprika punainen1.4g0.6kcal0g0.1g0g0g
Sipuli 274g83kcal3.4g13.2g0.5g4.7g
Kuha (Kela 1989), annos 100g568g551kcal106.9g0g13.1g0g
Tomaatti paseerattu (Pirkka 500g)280g84kcal2.8g16.8g0.6g2.8g
Extra neitsyt oliiviöljy (Memmas knossos), annos 10g14g123kcal0g0g14g0g
Kalakastike 1 rkl, annos 16g21g7.9kcal1.2g0.9g0g0g
Soijakastike 21g13kcal1.1g2g0g0g
Katkarapu 280g192kcal40.4g0g3.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4060g3831kcal333.4g99.4g229.6g15.4g
Valittu annoskoko2030g1916kcal166.7g49.7g114.8g7.7g
Annoskoko puolitettuna1015g958kcal83.4g24.9g57.4g3.9g
Arvot/100g100g94kcal8.2g2.4g5.7g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=411513