Kuhaa kookoskastikkeessa

1.Silppua valkosipulin kynnet.

Poista chilistä siemenet ja vaalea sisus.

Leikkaa silpuksi.

2.Hienonna kuoritut sipulit.

3.Kuumenna öljy ja kuullota sipulit ja chili.

Sekoita joukkoon curryja kookosmaito.

Kuumenna kiehuvaksi.

4.Lisää tomaattimurska, mausta sitruunamehulla ja keitä 10 minuuttia.

5.Leikkaa perattu ja suomustettu kala poikittain noin sentinpaksuisiksi viipaleiksi.

6.Lisää kalat kastikkeeseen ja kuumenna, mutta älä keitä.

Kypsytäkalaa 10 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 290 grammaa

Tunkman
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g11g12kcal0.9g1.8g0.1g0.2g
Coconut milk (Blue dragon), annos 155g640g973kcal11.5g17.3g95.4g0g
Chili paprika punainen1.6g0.6kcal0g0.1g0g0g
Sipuli 314g95kcal3.9g15.1g0.6g5.3g
Kuha (Kela 1989), annos 100g650g630kcal122.1g0g14.9g0g
Tomaatti paseerattu (Pirkka 500g)320g96kcal3.2g19.2g0.6g3.2g
Extra neitsyt oliiviöljy (Memmas knossos), annos 10g16g141kcal0g0g16g0g
Kalakastike 1 rkl, annos 16g24g9kcal1.4g1.1g0g0g
Soijakastike 24g15kcal1.2g2.3g0g0g
Katkarapu 320g219kcal46.2g0g3.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4640g4378kcal380.8g113.8g262.2g17.4g
Valittu annoskoko2320g2189kcal190.4g56.9g131.1g8.7g
Annoskoko puolitettuna1160g1095kcal95.2g28.5g65.6g4.4g
Arvot/100g100g94kcal8.2g2.5g5.7g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=411513