Kuhaa kookoskastikkeessa

1.Silppua valkosipulin kynnet.

Poista chilistä siemenet ja vaalea sisus.

Leikkaa silpuksi.

2.Hienonna kuoritut sipulit.

3.Kuumenna öljy ja kuullota sipulit ja chili.

Sekoita joukkoon curryja kookosmaito.

Kuumenna kiehuvaksi.

4.Lisää tomaattimurska, mausta sitruunamehulla ja keitä 10 minuuttia.

5.Leikkaa perattu ja suomustettu kala poikittain noin sentinpaksuisiksi viipaleiksi.

6.Lisää kalat kastikkeeseen ja kuumenna, mutta älä keitä.

Kypsytäkalaa 10 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 290 grammaa

Tunkman
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g13g13kcal1g2.1g0.1g0.3g
Coconut milk (Blue dragon), annos 155g720g1094kcal13g19.4g107.3g0g
Chili paprika punainen1.8g0.7kcal0g0.2g0g0g
Sipuli 353g107kcal4.4g16.9g0.7g6g
Kuha (Kela 1989), annos 100g731g709kcal137.4g0g16.8g0g
Tomaatti paseerattu (Pirkka 500g)360g108kcal3.6g21.6g0.7g3.6g
Extra neitsyt oliiviöljy (Memmas knossos), annos 10g18g158kcal0g0g18g0g
Kalakastike 1 rkl, annos 16g27g10kcal1.5g1.2g0g0g
Soijakastike 27g16kcal1.4g2.6g0g0g
Katkarapu 360g246kcal52g0g4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5220g4926kcal428.6g128g295.2g19.8g
Valittu annoskoko2610g2463kcal214.3g64g147.6g9.9g
Annoskoko puolitettuna1305g1231kcal107.2g32g73.8g5g
Arvot/100g100g94kcal8.2g2.5g5.7g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=411513