Kuhaa kookoskastikkeessa

1.Silppua valkosipulin kynnet.

Poista chilistä siemenet ja vaalea sisus.

Leikkaa silpuksi.

2.Hienonna kuoritut sipulit.

3.Kuumenna öljy ja kuullota sipulit ja chili.

Sekoita joukkoon curryja kookosmaito.

Kuumenna kiehuvaksi.

4.Lisää tomaattimurska, mausta sitruunamehulla ja keitä 10 minuuttia.

5.Leikkaa perattu ja suomustettu kala poikittain noin sentinpaksuisiksi viipaleiksi.

6.Lisää kalat kastikkeeseen ja kuumenna, mutta älä keitä.

Kypsytäkalaa 10 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 290 grammaa

Tunkman
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g1.4g1.5kcal0.1g0.2g0g0g
Coconut milk (Blue dragon), annos 155g80g122kcal1.4g2.2g11.9g0g
Chili paprika punainen0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Sipuli 39g12kcal0.5g1.9g0.1g0.7g
Kuha (Kela 1989), annos 100g81g79kcal15.3g0g1.9g0g
Tomaatti paseerattu (Pirkka 500g)40g12kcal0.4g2.4g0.1g0.4g
Extra neitsyt oliiviöljy (Memmas knossos), annos 10g2g18kcal0g0g2g0g
Kalakastike 1 rkl, annos 16g3g1.1kcal0.2g0.1g0g0g
Soijakastike 3g1.8kcal0.2g0.3g0g0g
Katkarapu 40g27kcal5.8g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana580g548kcal47.8g14.2g32.8g2.2g
Valittu annoskoko290g274kcal23.9g7.1g16.4g1.1g
Annoskoko puolitettuna145g137kcal12g3.6g8.2g0.6g
Arvot/100g100g94kcal8.2g2.4g5.7g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=411513