Kuhaa kookoskastikkeessa

1.Silppua valkosipulin kynnet.

Poista chilistä siemenet ja vaalea sisus.

Leikkaa silpuksi.

2.Hienonna kuoritut sipulit.

3.Kuumenna öljy ja kuullota sipulit ja chili.

Sekoita joukkoon curryja kookosmaito.

Kuumenna kiehuvaksi.

4.Lisää tomaattimurska, mausta sitruunamehulla ja keitä 10 minuuttia.

5.Leikkaa perattu ja suomustettu kala poikittain noin sentinpaksuisiksi viipaleiksi.

6.Lisää kalat kastikkeeseen ja kuumenna, mutta älä keitä.

Kypsytäkalaa 10 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 290 grammaa

Tunkman
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g14g15kcal1.1g2.3g0.1g0.3g
Coconut milk (Blue dragon), annos 155g800g1216kcal14.4g21.6g119.2g0g
Chili paprika punainen2g0.8kcal0g0.2g0g0g
Sipuli 392g119kcal4.9g18.8g0.8g6.7g
Kuha (Kela 1989), annos 100g812g788kcal152.7g0g18.7g0g
Tomaatti paseerattu (Pirkka 500g)400g120kcal4g24g0.8g4g
Extra neitsyt oliiviöljy (Memmas knossos), annos 10g20g176kcal0g0g20g0g
Kalakastike 1 rkl, annos 16g30g11kcal1.7g1.3g0g0g
Soijakastike 30g18kcal1.6g2.8g0g0g
Katkarapu 400g274kcal57.8g0g4.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5800g5473kcal476.4g142g328g22g
Valittu annoskoko2900g2737kcal238.2g71g164g11g
Annoskoko puolitettuna1450g1368kcal119.1g35.5g82g5.5g
Arvot/100g100g94kcal8.2g2.4g5.7g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=411513