Kuhaa kookoskastikkeessa

1.Silppua valkosipulin kynnet.

Poista chilistä siemenet ja vaalea sisus.

Leikkaa silpuksi.

2.Hienonna kuoritut sipulit.

3.Kuumenna öljy ja kuullota sipulit ja chili.

Sekoita joukkoon curryja kookosmaito.

Kuumenna kiehuvaksi.

4.Lisää tomaattimurska, mausta sitruunamehulla ja keitä 10 minuuttia.

5.Leikkaa perattu ja suomustettu kala poikittain noin sentinpaksuisiksi viipaleiksi.

6.Lisää kalat kastikkeeseen ja kuumenna, mutta älä keitä.

Kypsytäkalaa 10 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 290 grammaa

Tunkman
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g17g18kcal1.3g2.7g0.1g0.3g
Coconut milk (Blue dragon), annos 155g960g1459kcal17.3g25.9g143g0g
Chili paprika punainen2.4g1kcal0g0.2g0g0g
Sipuli 470g142kcal5.9g22.6g0.9g8g
Kuha (Kela 1989), annos 100g974g945kcal183.2g0g22.4g0g
Tomaatti paseerattu (Pirkka 500g)480g144kcal4.8g28.8g1g4.8g
Extra neitsyt oliiviöljy (Memmas knossos), annos 10g24g211kcal0g0g24g0g
Kalakastike 1 rkl, annos 16g36g14kcal2g1.6g0g0g
Soijakastike 36g22kcal1.9g3.4g0g0g
Katkarapu 480g328kcal69.3g0g5.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6960g6568kcal571.4g170.4g393.4g26.2g
Valittu annoskoko3480g3284kcal285.7g85.2g196.7g13.1g
Annoskoko puolitettuna1740g1642kcal142.9g42.6g98.4g6.6g
Arvot/100g100g94kcal8.2g2.4g5.7g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=411513