Kuhaa kookoskastikkeessa

1.Silppua valkosipulin kynnet.

Poista chilistä siemenet ja vaalea sisus.

Leikkaa silpuksi.

2.Hienonna kuoritut sipulit.

3.Kuumenna öljy ja kuullota sipulit ja chili.

Sekoita joukkoon curryja kookosmaito.

Kuumenna kiehuvaksi.

4.Lisää tomaattimurska, mausta sitruunamehulla ja keitä 10 minuuttia.

5.Leikkaa perattu ja suomustettu kala poikittain noin sentinpaksuisiksi viipaleiksi.

6.Lisää kalat kastikkeeseen ja kuumenna, mutta älä keitä.

Kypsytäkalaa 10 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 290 grammaa

Tunkman
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g1.8g1.8kcal0.1g0.3g0g0g
Coconut milk (Blue dragon), annos 155g100g152kcal1.8g2.7g14.9g0g
Chili paprika punainen0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Sipuli 49g15kcal0.6g2.4g0.1g0.8g
Kuha (Kela 1989), annos 100g102g99kcal19.1g0g2.3g0g
Tomaatti paseerattu (Pirkka 500g)50g15kcal0.5g3g0.1g0.5g
Extra neitsyt oliiviöljy (Memmas knossos), annos 10g2.5g22kcal0g0g2.5g0g
Kalakastike 1 rkl, annos 16g3.7g1.4kcal0.2g0.2g0g0g
Soijakastike 3.7g2.3kcal0.2g0.4g0g0g
Katkarapu 50g34kcal7.2g0g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana725g684kcal59.4g18g40.8g2.6g
Valittu annoskoko363g342kcal29.7g9g20.4g1.3g
Annoskoko puolitettuna181g171kcal14.9g4.5g10.2g0.7g
Arvot/100g100g94kcal8.2g2.5g5.6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=411513