Kuhaa kookoskastikkeessa

1.Silppua valkosipulin kynnet.

Poista chilistä siemenet ja vaalea sisus.

Leikkaa silpuksi.

2.Hienonna kuoritut sipulit.

3.Kuumenna öljy ja kuullota sipulit ja chili.

Sekoita joukkoon curryja kookosmaito.

Kuumenna kiehuvaksi.

4.Lisää tomaattimurska, mausta sitruunamehulla ja keitä 10 minuuttia.

5.Leikkaa perattu ja suomustettu kala poikittain noin sentinpaksuisiksi viipaleiksi.

6.Lisää kalat kastikkeeseen ja kuumenna, mutta älä keitä.

Kypsytäkalaa 10 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 290 grammaa

Tunkman
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g20g20kcal1.5g3.2g0.1g0.4g
Coconut milk (Blue dragon), annos 155g1120g1702kcal20.2g30.2g166.9g0g
Chili paprika punainen2.8g1.1kcal0.1g0.3g0g0g
Sipuli 549g166kcal6.9g26.3g1.1g9.3g
Kuha (Kela 1989), annos 100g1137g1103kcal213.7g0g26.1g0g
Tomaatti paseerattu (Pirkka 500g)560g168kcal5.6g33.6g1.1g5.6g
Extra neitsyt oliiviöljy (Memmas knossos), annos 10g28g246kcal0g0g28g0g
Kalakastike 1 rkl, annos 16g42g16kcal2.4g1.8g0g0g
Soijakastike 42g25kcal2.2g4g0g0g
Katkarapu 560g383kcal80.9g0g6.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8120g7662kcal667g198.8g459g30.6g
Valittu annoskoko4060g3831kcal333.5g99.4g229.5g15.3g
Annoskoko puolitettuna2030g1916kcal166.8g49.7g114.8g7.7g
Arvot/100g100g94kcal8.2g2.4g5.7g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=411513