Kuhaa kookoskastikkeessa

1.Silppua valkosipulin kynnet.

Poista chilistä siemenet ja vaalea sisus.

Leikkaa silpuksi.

2.Hienonna kuoritut sipulit.

3.Kuumenna öljy ja kuullota sipulit ja chili.

Sekoita joukkoon curryja kookosmaito.

Kuumenna kiehuvaksi.

4.Lisää tomaattimurska, mausta sitruunamehulla ja keitä 10 minuuttia.

5.Leikkaa perattu ja suomustettu kala poikittain noin sentinpaksuisiksi viipaleiksi.

6.Lisää kalat kastikkeeseen ja kuumenna, mutta älä keitä.

Kypsytäkalaa 10 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 290 grammaa

Tunkman
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g2.1g2.2kcal0.2g0.3g0g0g
Coconut milk (Blue dragon), annos 155g120g182kcal2.2g3.2g17.9g0g
Chili paprika punainen0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Sipuli 59g18kcal0.7g2.8g0.1g1g
Kuha (Kela 1989), annos 100g122g118kcal22.9g0g2.8g0g
Tomaatti paseerattu (Pirkka 500g)60g18kcal0.6g3.6g0.1g0.6g
Extra neitsyt oliiviöljy (Memmas knossos), annos 10g3g26kcal0g0g3g0g
Kalakastike 1 rkl, annos 16g4.5g1.7kcal0.3g0.2g0g0g
Soijakastike 4.5g2.7kcal0.2g0.4g0g0g
Katkarapu 60g41kcal8.7g0g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana870g821kcal71.6g21g49.2g3.2g
Valittu annoskoko435g410kcal35.8g10.5g24.6g1.6g
Annoskoko puolitettuna218g205kcal17.9g5.3g12.3g0.8g
Arvot/100g100g94kcal8.2g2.4g5.7g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=411513