Kuhaa kookoskastikkeessa

1.Silppua valkosipulin kynnet.

Poista chilistä siemenet ja vaalea sisus.

Leikkaa silpuksi.

2.Hienonna kuoritut sipulit.

3.Kuumenna öljy ja kuullota sipulit ja chili.

Sekoita joukkoon curryja kookosmaito.

Kuumenna kiehuvaksi.

4.Lisää tomaattimurska, mausta sitruunamehulla ja keitä 10 minuuttia.

5.Leikkaa perattu ja suomustettu kala poikittain noin sentinpaksuisiksi viipaleiksi.

6.Lisää kalat kastikkeeseen ja kuumenna, mutta älä keitä.

Kypsytäkalaa 10 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 290 grammaa

Tunkman
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g22g23kcal1.8g3.7g0.1g0.4g
Coconut milk (Blue dragon), annos 155g1280g1946kcal23g34.6g190.7g0g
Chili paprika punainen3.2g1.3kcal0.1g0.3g0g0g
Sipuli 627g190kcal7.8g30.1g1.3g10.7g
Kuha (Kela 1989), annos 100g1299g1260kcal244.2g0g29.9g0g
Tomaatti paseerattu (Pirkka 500g)640g192kcal6.4g38.4g1.3g6.4g
Extra neitsyt oliiviöljy (Memmas knossos), annos 10g32g282kcal0g0g32g0g
Kalakastike 1 rkl, annos 16g48g18kcal2.7g2.1g0g0g
Soijakastike 48g29kcal2.5g4.6g0g0g
Katkarapu 640g438kcal92.4g0g7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9280g8757kcal761.8g227.6g524.6g35g
Valittu annoskoko4640g4378kcal380.9g113.8g262.3g17.5g
Annoskoko puolitettuna2320g2189kcal190.5g56.9g131.2g8.8g
Arvot/100g100g94kcal8.2g2.5g5.7g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=411513