Kuhaa kookoskastikkeessa

1.Silppua valkosipulin kynnet.

Poista chilistä siemenet ja vaalea sisus.

Leikkaa silpuksi.

2.Hienonna kuoritut sipulit.

3.Kuumenna öljy ja kuullota sipulit ja chili.

Sekoita joukkoon curryja kookosmaito.

Kuumenna kiehuvaksi.

4.Lisää tomaattimurska, mausta sitruunamehulla ja keitä 10 minuuttia.

5.Leikkaa perattu ja suomustettu kala poikittain noin sentinpaksuisiksi viipaleiksi.

6.Lisää kalat kastikkeeseen ja kuumenna, mutta älä keitä.

Kypsytäkalaa 10 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 290 grammaa

Tunkman
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g25g26kcal2g4.1g0.2g0.5g
Coconut milk (Blue dragon), annos 155g1440g2189kcal25.9g38.9g214.6g0g
Chili paprika punainen3.6g1.4kcal0.1g0.3g0g0g
Sipuli 706g213kcal8.8g33.9g1.4g12g
Kuha (Kela 1989), annos 100g1462g1418kcal274.8g0g33.6g0g
Tomaatti paseerattu (Pirkka 500g)720g216kcal7.2g43.2g1.4g7.2g
Extra neitsyt oliiviöljy (Memmas knossos), annos 10g36g317kcal0g0g36g0g
Kalakastike 1 rkl, annos 16g54g20kcal3g2.4g0g0g
Soijakastike 54g33kcal2.8g5.1g0g0g
Katkarapu 720g493kcal104g0g7.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10440g9851kcal857.2g255.8g590.2g39.4g
Valittu annoskoko5220g4926kcal428.6g127.9g295.1g19.7g
Annoskoko puolitettuna2610g2463kcal214.3g64g147.6g9.9g
Arvot/100g100g94kcal8.2g2.5g5.7g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=411513