Kuhaa kookoskastikkeessa

1.Silppua valkosipulin kynnet.

Poista chilistä siemenet ja vaalea sisus.

Leikkaa silpuksi.

2.Hienonna kuoritut sipulit.

3.Kuumenna öljy ja kuullota sipulit ja chili.

Sekoita joukkoon curryja kookosmaito.

Kuumenna kiehuvaksi.

4.Lisää tomaattimurska, mausta sitruunamehulla ja keitä 10 minuuttia.

5.Leikkaa perattu ja suomustettu kala poikittain noin sentinpaksuisiksi viipaleiksi.

6.Lisää kalat kastikkeeseen ja kuumenna, mutta älä keitä.

Kypsytäkalaa 10 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 290 grammaa

Tunkman
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g2.8g2.9kcal0.2g0.5g0g0.1g
Coconut milk (Blue dragon), annos 155g160g243kcal2.9g4.3g23.8g0g
Chili paprika punainen0.4g0.2kcal0g0g0g0g
Sipuli 78g24kcal1g3.8g0.2g1.3g
Kuha (Kela 1989), annos 100g162g158kcal30.5g0g3.7g0g
Tomaatti paseerattu (Pirkka 500g)80g24kcal0.8g4.8g0.2g0.8g
Extra neitsyt oliiviöljy (Memmas knossos), annos 10g4g35kcal0g0g4g0g
Kalakastike 1 rkl, annos 16g6g2.2kcal0.3g0.3g0g0g
Soijakastike 6g3.6kcal0.3g0.6g0g0g
Katkarapu 80g55kcal11.6g0g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1160g1094kcal95.2g28.6g65.6g4.4g
Valittu annoskoko580g547kcal47.6g14.3g32.8g2.2g
Annoskoko puolitettuna290g274kcal23.8g7.2g16.4g1.1g
Arvot/100g100g94kcal8.2g2.5g5.7g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=411513