Kuhaa kookoskastikkeessa

1.Silppua valkosipulin kynnet.

Poista chilistä siemenet ja vaalea sisus.

Leikkaa silpuksi.

2.Hienonna kuoritut sipulit.

3.Kuumenna öljy ja kuullota sipulit ja chili.

Sekoita joukkoon curryja kookosmaito.

Kuumenna kiehuvaksi.

4.Lisää tomaattimurska, mausta sitruunamehulla ja keitä 10 minuuttia.

5.Leikkaa perattu ja suomustettu kala poikittain noin sentinpaksuisiksi viipaleiksi.

6.Lisää kalat kastikkeeseen ja kuumenna, mutta älä keitä.

Kypsytäkalaa 10 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 290 grammaa

Tunkman
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g28g29kcal2.2g4.6g0.2g0.6g
Coconut milk (Blue dragon), annos 155g1600g2432kcal28.8g43.2g238.4g0g
Chili paprika punainen4g1.6kcal0.1g0.4g0g0g
Sipuli 784g237kcal9.8g37.6g1.6g13.3g
Kuha (Kela 1989), annos 100g1624g1575kcal305.3g0g37.4g0g
Tomaatti paseerattu (Pirkka 500g)800g240kcal8g48g1.6g8g
Extra neitsyt oliiviöljy (Memmas knossos), annos 10g40g352kcal0g0g40g0g
Kalakastike 1 rkl, annos 16g60g23kcal3.4g2.6g0g0g
Soijakastike 60g36kcal3.1g5.7g0g0g
Katkarapu 800g547kcal115.5g0g8.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11600g10946kcal952.4g284.2g656g43.8g
Valittu annoskoko5800g5473kcal476.2g142.1g328g21.9g
Annoskoko puolitettuna2900g2737kcal238.1g71.1g164g11g
Arvot/100g100g94kcal8.2g2.4g5.7g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=411513