Kuhaa kookoskastikkeessa

1.Silppua valkosipulin kynnet.

Poista chilistä siemenet ja vaalea sisus.

Leikkaa silpuksi.

2.Hienonna kuoritut sipulit.

3.Kuumenna öljy ja kuullota sipulit ja chili.

Sekoita joukkoon curryja kookosmaito.

Kuumenna kiehuvaksi.

4.Lisää tomaattimurska, mausta sitruunamehulla ja keitä 10 minuuttia.

5.Leikkaa perattu ja suomustettu kala poikittain noin sentinpaksuisiksi viipaleiksi.

6.Lisää kalat kastikkeeseen ja kuumenna, mutta älä keitä.

Kypsytäkalaa 10 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 290 grammaa

Tunkman
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g3.5g3.6kcal0.3g0.6g0g0.1g
Coconut milk (Blue dragon), annos 155g200g304kcal3.6g5.4g29.8g0g
Chili paprika punainen0.5g0.2kcal0g0g0g0g
Sipuli 98g30kcal1.2g4.7g0.2g1.7g
Kuha (Kela 1989), annos 100g203g197kcal38.2g0g4.7g0g
Tomaatti paseerattu (Pirkka 500g)100g30kcal1g6g0.2g1g
Extra neitsyt oliiviöljy (Memmas knossos), annos 10g5g44kcal0g0g5g0g
Kalakastike 1 rkl, annos 16g7.5g2.8kcal0.4g0.3g0g0g
Soijakastike 7.5g4.5kcal0.4g0.7g0g0g
Katkarapu 100g68kcal14.4g0g1.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1450g1368kcal119g35.4g82g5.6g
Valittu annoskoko725g684kcal59.5g17.7g41g2.8g
Annoskoko puolitettuna363g342kcal29.8g8.9g20.5g1.4g
Arvot/100g100g94kcal8.2g2.4g5.7g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=411513