Kuhaa kookoskastikkeessa

1.Silppua valkosipulin kynnet.

Poista chilistä siemenet ja vaalea sisus.

Leikkaa silpuksi.

2.Hienonna kuoritut sipulit.

3.Kuumenna öljy ja kuullota sipulit ja chili.

Sekoita joukkoon curryja kookosmaito.

Kuumenna kiehuvaksi.

4.Lisää tomaattimurska, mausta sitruunamehulla ja keitä 10 minuuttia.

5.Leikkaa perattu ja suomustettu kala poikittain noin sentinpaksuisiksi viipaleiksi.

6.Lisää kalat kastikkeeseen ja kuumenna, mutta älä keitä.

Kypsytäkalaa 10 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 290 grammaa

Tunkman
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g4.2g4.4kcal0.3g0.7g0g0.1g
Coconut milk (Blue dragon), annos 155g240g365kcal4.3g6.5g35.8g0g
Chili paprika punainen0.6g0.2kcal0g0.1g0g0g
Sipuli 118g36kcal1.5g5.6g0.2g2g
Kuha (Kela 1989), annos 100g244g236kcal45.8g0g5.6g0g
Tomaatti paseerattu (Pirkka 500g)120g36kcal1.2g7.2g0.2g1.2g
Extra neitsyt oliiviöljy (Memmas knossos), annos 10g6g53kcal0g0g6g0g
Kalakastike 1 rkl, annos 16g9g3.4kcal0.5g0.4g0g0g
Soijakastike 9g5.4kcal0.5g0.9g0g0g
Katkarapu 120g82kcal17.3g0g1.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1740g1642kcal142.8g42.8g98.2g6.6g
Valittu annoskoko870g821kcal71.4g21.4g49.1g3.3g
Annoskoko puolitettuna435g411kcal35.7g10.7g24.6g1.7g
Arvot/100g100g94kcal8.2g2.5g5.6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=411513