Kukkakaaliriisi intialaisittain

Hienonna kukkakaali esim yleiskoneessa.

Pilko sipuli ja kuullota pannulla.

Lisää valkosipuli ja mausteet, anna hautua hetken.

Lisää kukkakaali ja öljyä (voita), jos tarpeen.

Hauduta 10 minuuttia.

Mausta suolalla ja pippurilla.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 161 grammaa

Akpatu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 848g204kcal15.3g18.7g2.5g19.5g
Sipuli 200g60kcal2.5g9.6g0.4g3.4g
Valkosipuli 40g43kcal3.2g6.5g0.2g0.8g
Oliiviöljy 20g176kcal0g0g19.9g0g
Garam Masala (Santamaria), annos 44g20g62kcal1.7g11.6g1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2254g1091kcal45.4g92.8g48g47.4g
Valittu annoskoko1127g546kcal22.7g46.4g24g23.7g
Annoskoko puolitettuna564g273kcal11.4g23.2g12g11.9g
Arvot/100g100g48kcal2g4.1g2.1g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=411664