Kukkakaaliriisi intialaisittain

Hienonna kukkakaali esim yleiskoneessa.

Pilko sipuli ja kuullota pannulla.

Lisää valkosipuli ja mausteet, anna hautua hetken.

Lisää kukkakaali ja öljyä (voita), jos tarpeen.

Hauduta 10 minuuttia.

Mausta suolalla ja pippurilla.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 161 grammaa

Akpatu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 1090g262kcal19.7g24g3.3g25.1g
Sipuli 257g78kcal3.2g12.3g0.5g4.4g
Valkosipuli 51g56kcal4.1g8.4g0.3g1.1g
Oliiviöljy 26g227kcal0g0g25.6g0g
Garam Masala (Santamaria), annos 44g26g80kcal2.2g14.9g1.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2898g1403kcal58.4g119.2g62g61.2g
Valittu annoskoko1449g702kcal29.2g59.6g31g30.6g
Annoskoko puolitettuna725g351kcal14.6g29.8g15.5g15.3g
Arvot/100g100g48kcal2g4.1g2.1g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=411664