Kukkakaaliriisi intialaisittain

Hienonna kukkakaali esim yleiskoneessa.

Pilko sipuli ja kuullota pannulla.

Lisää valkosipuli ja mausteet, anna hautua hetken.

Lisää kukkakaali ja öljyä (voita), jos tarpeen.

Hauduta 10 minuuttia.

Mausta suolalla ja pippurilla.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 161 grammaa

Akpatu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 121g29kcal2.2g2.7g0.4g2.8g
Sipuli 29g8.6kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
Valkosipuli 5.7g6.2kcal0.5g0.9g0g0.1g
Oliiviöljy 2.8g25kcal0g0g2.8g0g
Garam Masala (Santamaria), annos 44g2.8g8.8kcal0.2g1.7g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana322g156kcal6.6g13.4g6.8g6.8g
Valittu annoskoko161g78kcal3.3g6.7g3.4g3.4g
Annoskoko puolitettuna81g39kcal1.7g3.4g1.7g1.7g
Arvot/100g100g48kcal2.1g4.2g2.1g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=411664