Kukkakaaliriisi intialaisittain

Hienonna kukkakaali esim yleiskoneessa.

Pilko sipuli ja kuullota pannulla.

Lisää valkosipuli ja mausteet, anna hautua hetken.

Lisää kukkakaali ja öljyä (voita), jos tarpeen.

Hauduta 10 minuuttia.

Mausta suolalla ja pippurilla.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 161 grammaa

Akpatu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 1700g409kcal30.8g37.4g5.1g39.1g
Sipuli 400g121kcal5g19.2g0.8g6.8g
Valkosipuli 80g87kcal6.3g13g0.5g1.7g
Oliiviöljy 40g354kcal0g0g40g0g
Garam Masala (Santamaria), annos 44g40g124kcal3.4g23.2g2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4520g2189kcal91g185.6g96.8g95.2g
Valittu annoskoko2260g1094kcal45.5g92.8g48.4g47.6g
Annoskoko puolitettuna1130g547kcal22.8g46.4g24.2g23.8g
Arvot/100g100g48kcal2g4.1g2.1g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=411664