Kukkakaaliriisi intialaisittain

Hienonna kukkakaali esim yleiskoneessa.

Pilko sipuli ja kuullota pannulla.

Lisää valkosipuli ja mausteet, anna hautua hetken.

Lisää kukkakaali ja öljyä (voita), jos tarpeen.

Hauduta 10 minuuttia.

Mausta suolalla ja pippurilla.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 161 grammaa

Akpatu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 242g58kcal4.4g5.3g0.7g5.6g
Sipuli 57g17kcal0.7g2.7g0.1g1g
Valkosipuli 11g12kcal0.9g1.9g0.1g0.2g
Oliiviöljy 5.7g50kcal0g0g5.7g0g
Garam Masala (Santamaria), annos 44g5.7g18kcal0.5g3.3g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana644g312kcal13g26.4g13.8g13.6g
Valittu annoskoko322g156kcal6.5g13.2g6.9g6.8g
Annoskoko puolitettuna161g78kcal3.3g6.6g3.5g3.4g
Arvot/100g100g48kcal2g4.1g2.1g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=411664