Kukkakaaliriisi intialaisittain

Hienonna kukkakaali esim yleiskoneessa.

Pilko sipuli ja kuullota pannulla.

Lisää valkosipuli ja mausteet, anna hautua hetken.

Lisää kukkakaali ja öljyä (voita), jos tarpeen.

Hauduta 10 minuuttia.

Mausta suolalla ja pippurilla.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 161 grammaa

Akpatu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 363g87kcal6.6g8g1.1g8.4g
Sipuli 86g26kcal1.1g4.1g0.2g1.5g
Valkosipuli 17g19kcal1.4g2.8g0.1g0.4g
Oliiviöljy 8.5g76kcal0g0g8.5g0g
Garam Masala (Santamaria), annos 44g8.5g27kcal0.7g5g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana966g468kcal19.6g39.8g20.6g20.6g
Valittu annoskoko483g234kcal9.8g19.9g10.3g10.3g
Annoskoko puolitettuna242g117kcal4.9g10g5.2g5.2g
Arvot/100g100g48kcal2g4.1g2.1g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=411664